Equip

El nostre espai està configurat per diverses professionals vinculades des de fa anys al món de la formació o de tot el que està vinculat al món social i creatiu. També des de la implicació del foment de tots els espais comunitaris, hem anat configurant un gran vincle que ens permeti generar recursos a l’abast de les persones que disposin de més necessitats i per les quals hem programat una sèrie d’activitats fetes a mida.

Jordi Bonaterra

Llicenciat en Pedagogia i màster en Intervencions socials i educatives i expert en escriptura creativa com a eina de creixement amb el doctorat en curs “l’autobiografia com a recurs pedagògic per a  la transformació de les persones i la resiliència”, i amb experiència en el conflicte positiu, en la comunicació i en la millora que ens suposa com a éssers humans; crec en el que podem fer com a col·lectiu i com a individus, i el que podem assolir mediant la formació, la cultura i el diàleg amb un desplegament i un suport conjunt.

Així mateix m’oriento oferir eines a les persones des de recursos que es troben en l’energia que es pot sustentar en un mateix, i que al compartir-la es troben en la paraula i la passió en el coneixement.

Sònia Martos

Diplomada en Relacions Laborals, Llicenciada en Ciències del Treball, DESE en Sociologia especialitat Ciències del Treball i Màster Europeu en Ciències del Treball. Ha pertangut al Doctorand en Sociologia especialitat Ciències del Treball. Actualment Formadora de PQPI a una entitat privada que treballa amb el col·lectiu de persones amb intel·ligència límit i altres discapacitats intel·lectuals.

Anna Foraster

Enginyera en Informàtica, enginyera tècnica en Informàtica de Getió i màster en Educació i TIC. Experta en tecnologia i e-learning. Formadora de curso relacionats amb l’informàtica i les noves tecnologies.

Albert Boscà

Graduat en Naturopatia per l’Institut Superior de Medicines Tradicionals de Barcelona. Terapeuta especialista en el tractament de la persona de forma holística, com un “tot”, amb el seu ambient, la seva naturalesa, el seu entorn i les seves necessitats, sense oblidar que forma part de la terra i l’univers i que tots aquest conceptes sempre van lligats.
Especialista en dietètica i nutrició, sals de Schüssler, flors de Bach, oligoteràpia, dietoteràpia, estímuls naturals, fitoteràpia i nutrició ortomolecular

Anna Soriano

Llicenciada en Psicologia, diplomada en Educació Social i màster en Ecologia Emocional. Especialitzada en l’acompanyament en processos de canvi. Realitza tallers de creixement personal, gestió d’emocions, lideratge femení i gestió de nous models familiars.

Laia Rota

Llicenciada en Psiclogia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Formada en Teatre Espontani per Oriol Blanch Sigüenza i component de la companyia L@s Cartógraf@s (2003-2009). Formada en Dansa Moviment Teràpia amb Teresa Monsegur (2004-2006). Formada en dansa contemporània amb Cristina Martí i Carles Salas (2001-2006). Membre del grup estable de dansa de la UAB i de la companyia Ectopia (2004-2007). Formada en Dansa-Teatre amb Simona Quartucci (2011). Actualment realitzant la formació en Diafreoteràpia amb Malen Cirerol.

Ha treballat com educadora especial en escoles i associacions i com a psicòloga en un projecte educatiu amb famílies i amb nens i nenes amb dificultats d’aprenentatge.

Dedicada al món del teatre i de l’expressió sent membre d’associacions vinculades al món artístic i cultural, educatiu i social, tals com La Sospechosa, Sin Vergüenza, RAI (Recursos d’Animació Intercultural) i actualment Matraka Associació conjuntament amb Mercè Aranda. Ha realitzat i realitza tallers i formacions a través de diferents llenguatges expressius tals com el teatre i el moviment ja sigui en escoles ordinàries i especials i formacions per adults, com en col·lectius en situació de risc social com grups de dones de la presó de Can Brians o centres d’acolliment de joves.

Deixa un comentari